HR ketel

Voor het installeren van uw CV in Amersfoort bent u bij een cv bedrijf aan het juiste adres. Ook helpen deskundige medewerkers u graag bij het maken van de keuze voor de juiste CV ketel. Een CV ketel zorgt voor warm water en verwarmt hiermee de verschillende vertrekken in uw woning; centrale verwarming.

Er zijn meerdere typen CV ketels verkrijgbaar; een conventionele ketel die uw kamers verwarmt, een combiketel die hiernaast ook warm water levert en een boiler – voor warm water uit een afgelegen tappunt. Alle verschillende soorten CV ketels hebben verschillend onderhoud nodig, en hebben een afwijkend rendement.

Onderhoud en reparatie van uw CV ketel

Een bedrijf kan klanten in Amersfoort een CV ketel leveren van diverse bekende merken als AWB, Itho, Nefit, Atag, Intergas en Remeha. Bovendien kunnen ze u niet alleen van dienst zijn bij de installatie van uw CV ketel; ook voor onderhoud en reparatie van uw CV ketel kunt u in Amersfoort een beroep op hen doen. Als specialist op het gebied van verwarming in Amersfoort leveren ze namelijk CV service: een dienst waarvan u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik kunt maken als u problemen heeft met uw CV ketel.